Halloween

Idag är det ju sista oktober och därmed också Halloween! Jag själv älskar Halloween och varje år brukar jag gå på små tillställningar där man ska klä ut sig. Eftersom jag ska på Halloween filmkväll imorgon så hann jag och några kompisar från scouterna gå bus eller godis ikväll. Vi fick massa godis och som den vegetarianen jag är tog jag den mesta chokladen. På grund av det ska jag nu se på American horror story och äta mitt godis. Man ska ju inte slänga sånt man fått, eller hur? 
 
Vill ni förresten hjälpa en vän i nöd och skriva lite tips på bra Halloween filmer? Jag har nämligen lite brist på sånt. Ha en fortsatt läskig Halloween!♥

Höstlov

I fredags fick jag äntligen höstlov och herregud vad skönt det är att vara ledig!
 
Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag var på Vässarö från i fredags kväll ända tills igår eftermiddag. Under helgen hade vi nämligen konfåterträff och det var himla mysigt att träffa alla fina människor igen efter tre månader. Vi gjorde egentligen inte så mycket men det var underbart att bara vara där och hänga med varandra c: När återträffen var slut på söndagseftermiddagen stannade majoriteten av konfen kvar på ön för att delta i Ris och röj. På Ris och röj fixade vi i ordning ön inför vintern. Några av mina uppgifter var att skrubba köksgolvet och bära och bränna ris och grenar från skogen. Även om inte uppgifterna var superkul var umgänget riktigt bra så det var nice ändå (:
 
Men som sagt, sen igår kväll är jag hemma från Vässarö och det är lite sorgligt fast mest skönt. Resten av lovet hade jag tänkt att ta det lungt och hitta på lite små saker, som bland annat att gå bus eller godis och ha filmkväll.
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

Nytt på ryggsäcken

För några veckor sedan ändrade jag om lite med mina pins på min ryggsäck genom att jag satte dit lite nya och tog bort lite gamla. Jag tycker resultatet blev väldigt fint och att min personlighet kommer fram väldigt bra. Jag är ju faktiskt en bandälskande, gay, feminist som dagligen säger "oh my fucking god".
 
Sen så satte jag också dit ett rosa band. Det är ju "pink oktober" och att köpa ett band för 20 eller 25 kr och på så sätt ge pengar till bröstcancerfonden tycker jag är en fin grej att göra. 25 kr är trots allt inte så himla mycket pengar och man gör något gott och det är ju alltid bra c:
 
Ha fortsatt fin kväll!♥

Spetsstrumpor

För ett tag sen köpte jag dessa supersöta strumpor på Top Shop! Jag har sedan tidigare två par vita spetsstrumpor därifrån men nu har jag alltså även två par svarta och ett par med blommor på :3 Spetsstrumpor är förresten min största kärlek i den här världen och den som kom på sånna strumpor borde få nobelpris eller något liknande.
 
Ha en fantastisk dag!♥

Vågigt hår

Igår kväll när jag inte hade något bättre för mig så vågade jag håret. Det syns inte så bra på bilden men det är i alla fall väldigt fluffigt och mysigt. Idag har jag därför gått runt med en lite hemlig dröm om att alltid ha sånt här hår. Nu är jag nämligen lite trött på mitt raka hår, vill ha något annorlunda, en förändring.
 
Ha en forsatt fin kväll!♥

Vi är bäst!

Igår kväll såg jag och Daniella Vi är bäst! på bio. Den var helt amazing, underbar och en sån där mysig film som man blir glad av att titta på.
 
Kortfattat handlar den om tre missförstådda 13-åriga tjejer som heter Bobo, Klara och Hedvig. De lever i det tidiga 80-talets stockholm och kämpar för att bevisa att punken inte alls är död som alla säger. Och eftersom filmen handlar om punk så består filmens soundtrack i princip bara av punklåtar. Så himla bra ju.
 
Den var absolut sevärd och jag rekomenderar den stark till alla som under lite mindre än två timmar vill åka tillbaka trettio år i tiden till fantastisk musik och galna ungdomar som kämpar för att få sina röster hörda♥

Illegal length mascara

Idag var jag i stan med mamma och då passade jag på att köpa en ny mascara eftersom min gamla var helt slut. Den nya blev av märket Maybelline och heter Illegal length, låter spännande eller hur? Jag har redan hunnit testa den och den är galet bra! Fransarna blir väldigt långa, svarta och superfina c:
 
Snart ska jag in till stan igen för att träffa Daniella och se på bio. Vi ska se filmen Vi är bäst och både jag och hon är galet pepp på den. Vi hoppas verkligen att den är så bra som vi har förväntat oss ^-^
 
Vad har ni gjort idag och ska ni göra något kul ikväll?♥

Mitt enda liv

Hejhej! Igår kväll var jag och Andrea på Jonas Gardells show Mitt enda liv. Den var ca världsbäst och Jonas är den mest fantastiska människan i hela universum (men det visste vi ju redan). Showen var en blandning mellan humoristiskt, allvarligt, personligt, unikt, med inslag av musikalnummer och såklart helt präglad av Jonas. Han pratade bla om sin ungdom, familj, rädslor, Tårka aldrig tårar utan handskar och 80-talet, och om allmänt random grejer som tex hur en fax funkar och hur det var att se på TV när han var liten. Den var alltså helt enkelt underbart bäst!
 
Det här var andra gången jag såg honom live och det kommer förhoppningsvis bli många gånger till i framtiden♥

Tv-spel

Min pappa köpte xbox360 för några dagar sedan så det mesta jag gör just nu är att spela tv-spel. Än så länge har vi bara två spel, nämligen Alice madness returns och Sonic unleashed. Men jag har planerat att köpa fler när jag har pengar c:
 
Eftersom jag är väldigt ny och så inom spel-världen (har tidigare mest kört nintendo ds, Guitar hero, Super mario och Just dance) har jag inte så jättebra koll på alla olika typer av spel. Så om ni har några tips på spel är det bara att kommentera, jag är öppen för alla förslag♥

They say that love is forever, your forever is all that I need

Yin & yang
Klicka på bilden för att se var kläderna är ifrån

It's glitter-rock, it's glam and it's fabulous

Jag pysslade lite för någon kväll sen och resultatet blev två broscher och ett armband. Jag har förresten fått nån typ av fetisch för bokstävspärlor. Sånna pärlor är ungefär det bästa jag vet och jag har en plan av att pryda hela mina armar i ord och färgglada plastpärlor. Låter det som en bra idé? c:
 
Ha en härlig eftermiddag och kväll!♥

But you fit me better than my favourite sweater

Kjol, Urban Outfitters / T-shirt, Monki / Strumpbyxor, Lindex
 
Idag har jag gått runt så här och ja, jag är så trött som jag ser ut att vara. Om ett tag ska jag in till stan för att äta med mamma innan scouterna. Och jag längtar till maten för vi ska äta på ett ställe som har galet goda vegetariska hamburgare :D
 
Ha en fortsatt fin kväll!♥

Två veckor i instagram

De två senaste veckorna i instagram format.
 
- Farmor fyllde år och bjöd oss på världens godaste tårta
- Orienteringsdagen
- På väg hem från idrotten med hemska skavsår på fötterna
- Kanelbullensdag
 
- Sprang ca 5 km utan att stanna en endaste gång, give me som cred!
- Jag och Anna hittade fina löv när vi var i en lekpark
- På väg hem från skolan
- Jag när jag prokrastinerade och struntade i mitt berg av läxor
 
Ha en bra dag!♥

Bästa tröjan

Jag och mamma var i stan igår och vi gick bla in på Weekday eftersom jag ville ha en speciell tröja där ifrån. Dock fanns inte den tröjan i min storlek vilket var lite sorligt för den var hur fin som helst. Men vi kollade på lite andra kläder och så hittade vi istället den här tröjan på samma affär. Den är ungefär bäst i världen för den är en lång magtröja med luva och är hur mysig som helst c:
 
Ha en fortsatt fin söndag!♥

Blomsterkrans

Idag gjorde jag den här blomsterkransen. Jag har länge velat göra en i just de här färgerna så jag blev väldigt glad igår när jag var inne på panduro och såg att de hade fått in rosa rosor c: De kransarna i första bilden är några som jag gjorde för ett tag sen men nu har jag alltså en till i samlingen.
 
Ha en fin dag!♥

Jag vill i mitt liv få älska någon som älskar mig

Bilder från tumblr
 
Hej på er! Jag hade tänkt att spendera hela kvällen med att se om Tårka Aldrig Tårar Utan Handskar, men alltså jag vet inte om mitt hjärta och min själ kommer palla det. Tårarna kommer rinna konsant i tre timmar, jag tror inte att jag är emontionellt redo att se hela igen. Men ok, jag gör ett försök, önska mig lycka till!♥

Lugn eftermiddag

Nu har jag skrivit båda proven för den här veckan i skolan och det känns väldigt skönt! Jag har dock lite fler grejer som jag måste bli klar med innan veckan är slut men aja, det löser sig nog. Ikväll ska jag till scouterna och innan dess ska jag bara ta det lungt med en bok och en kopp te :)
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

Ställ frågor på blogresponse

Hejhej! Ni vet väl om att jag har en blogresponse där ni kan skriva frågor till mig? Jag har inte fått några frågor än men om ni skulle undra nåt så är det bara att fråga på :)
 
Klicka här eller på den här → ← bilden i menyn för att komma till min frågesida♥

Mänsklig värme, snälla kom närmre, 37 grader celsius är allting som behövs

Alien invasion
 
Klicka på bilden för att se var kläderna är ifrån

Alltså jag är kär i alien tröjan! Jag ska nog köpa den nån gång i framtiden när jag har ork och kommer ihåg att jag vill ha den. Det brukar alltid bli som så att jag tänker på massa grejer jag vill ha och sen blir det aldrig av att jag köper något. Lite sorgligt tycker jag men min plånbok blir i alla fall glad.
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

Always found my greatest moments in the sound of your hello's

För att liva upp stämningen och försöka undvika det faktum att det är måndag och att jag borde plugga så var jag ute och fotate lite olika vinklar av hösten idag. Fast den finaste delen av hösten har inte kommit än. Ni vet den när allt är rött och orange och nästan allt grönt är borta, då när allt dör i vackra färger. Jag och min kamera väntar på den perioden i hopp om att kunna ta massa fina bilder c:
 
Har ni haft en bra dag fastän det är måndag?♥

Över plattorna på Sergels torg, där himlen är tung av sorg

Strumpor, Shock / Kjol, Urban Outfitters / Linne, Monki / Kofta, Lindex / Halsband, Glitter

Kejsarens nya stil

Hej på er! Idag träffade jag Anna och vi såg bla på filmen Kejsarens nya stil. Den är världsbäst och jag blev så nostalgisk när jag såg den eftersom jag älskade den som liten (och den är fortfarande lika bra). Om ni inte sett den så se den nu med en gång! :D
 
Vad har ni haft för er idag?♥
 

Vad är väl en kanelbullensdag utan kanelbullebak?

Jag har bakat världens godaste bullar hela kvällen och nu ska jag äta en eller två eller kanske tusen stycken samtidigt som jag ska se på det senaste Glee avsnittet. Jag är förresten galet pepp på veckans Glee för jag har sett spoilers och alltså herregud! Jag ska inte spoila för er som inte sett än men åh jag är så spänd på avsnittet :D
 
Ha underbar kväll och äta massa kanelbullar!♥

We are like young volcanoes

Tiger
 
Klicka på bilden för att se var kläderna är ifrån

Nu är det äntligen fredag! :D Jag har inte så mycket planerat för helgen mer än att jag ska plugga, yoga på söndag och förhoppningsvis träffa min flickvän Anna :3 Om jag får tid över ska jag troligtvis åka in till stan och prova tiger-tröjan i kollaget ovan (och kanske till och med köpa den om den nu skulle passa).
 
Har ni några planer för helgen?♥

Orienteringsdag

Hejhej! Idag hade vi orienteringsdag med skolan och det var faktiskt trevligare än vad jag hade förväntat mig. Det var inte särskilt ansträngande eftersom jag och Victoria fick gå istället för att springa, det var väldigt bra väder och det var det fin natur. Så även fast jag trodde att dagen skulle bli hemsk så blev den ändå ganska bra c: Den största nackdelen var dock att vi gick ungefär en mil vilket ledde till att jag nu har jätteont i benen </3 Men men, ni får iaf ha en fortsatt fin kväll!♥

Följ bloggen på boglovin

Hej! Jag tänkte bara säga att om ni enkelt vill se när jag har skrivit ett nytt blogginlägg så kan ni följa bloggen på bloglovin! Ni kan antingen klicka här eller på den här → ← bilden i menyn för att komma till min bloglovin sida c:

Ha en fortsatt fin dag!♥

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det

Byxor, Monki / Skjorta, Monki 
 
God eftermiddag! Det är redan andra oktober idag, tiden går ju otroligt snabbt! Ikväll ska jag spela med orkestern och efter det ska familjen till farmor för att fira att hon fyller år c: Innan dess har jag planerat att plugga men jag tror att vi alla vet hur det kommer att gå... Aja det är tanken som räknas så om jag slutar på tumblr var det iaf en god tanke med pluggandet, eller hur?
 
Ha fortsatt fantastisk dag!♥

Ungefär världens finaste Håkan-tröja

Såna kläder som man kan önska att man hade en sån här tråkig tisdag. Förresten så hoppas jag verkligen att jag får Håkan-tröjan från Rockhouse när jag fyller år, då skulle jag bli crazy glad!
 
Ha en fortsatt bra eftermiddag!♥

Brownie in a cup

För några dagar sen gjorde jag världen bästa grej, nämligen kladdkaka i en kopp! Det var jätteenkelt, det tog in längre tid än tre minuter och det blev supergott c:
 
 
Ingredienser
En fjärdedel av koppen (ca en halv/en tredje dels dl) socker
En fjärdedel av koppen (ca en halv/en tredje dels dl) mjöl
Ca två matskedar kakao
Ca ett kryddmått salt
Två matskedar olivolja (smält smör borde också funka)
Tre matskedar vatten
Grädde eller glass att ha till
 
Instruktioner
Häll i alla torra ingredienser i koppen
Häll i vattnet och oljan/smöret i koppen
Blanda ihop allt till en smet
Låt den vara i mikron i 1 min och 40 sek
Ät och njut!
 
Testa om ni vill, det är galet värt och gott!♥