Konfirmationsläger på Vässarö

Jag glömde helt bort att berätta om mitt scoutkonfläger på min förra blogg så jag tänkte att jag kan göra det här istället :3
 
Jag var som sagt på konfläger i en hel månad (!) i somras på Vässarö. Lägret hette Retro (fyndigt, jag vet) och det hände så mycket där och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva lägret utan att det blir en jättelång text... De som inte var med kan helt enkelt inte förstå hur underbart, fantastiskt, otroligt, amazing, superroligt och bäst lägret var eftersom de inte själva upplevde det. Men bilden här ovan beskriver nog ändå väldigt bra vårat fina Retro. Det var en jättebra gemenskap mellan alla konfirmander och ledare som var där och vi hade grymt roligt exakt hela tiden. Vi pratade och filosoferade om livet, gjorde scoutgrejer, seglade, badade, ja alltså listan blir oändligt lång!
 
Den månaden jag var där var den bästa tiden i mitt liv och det går inte en dag utan att jag inte tänker på lägret och alla fantastiska människor som var där. Jag skulle göra vad som helst för att kunna uppleva allt igen och jag är väldigt ledsen över att jag inte kommer att kunna göra det. Men samtidigt är det ju lite det som är grejen också, att det ska vara så. Jag har bara fina minnen därifrån och istället för att gå runt och vara ledsen över att lägret tog slut så är jag istället glad över att jag fick vara med om det c:

Kommentarer
ellenlundis

Att vara på ett läger är toppen! :D Min syster har blivit en scout nu. Jätte roligt för henne.

2013-09-29 | 14:39:43
Bloggadress: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Ditt största fan!

Alltså du är så bra! Jag är ditt största fan och älskar dig blog *blin-blink-blink*

/varldensbastakonfledare

2013-10-24 | 21:49:11

Kommentera inlägget här

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback