Jag var ingen, du var aprilhimlen

Oh wow
 
Bla. Modekungen / H&M / Monki / Converse / Topshop
 
Drömmer mig bort till sommar, sol och värme genom att göra tusen collage med vår- och sommaroutfits. Jag är så himla trött på den ständiga kylan och regnet som ibland öser ner utanför fönstret. Visst, det är hur nice som helst med sportlov men alltså lite sol och värme skulle väl inte skada?
 
Mvh
/En som är trött på kylan

Sportlov

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade sportlov och alltså herregud vad skönt det känns att jag ska vara ledig hela nästa vecka! 
 
Lovet firades in igår med ett bubbelbad och sedan såg jag på tv-serier och åt kakor. Himla härligt! Det är extra skönt med lov nu eftersom veckan som gått har varit väldigt intensiv. Jag har nämligen varit i Falun med årskursen måndag-fredag. Varje år åker vi dit i en vecka och bor som på en internatskola. Vi hade praktiskt undervisning (hemkunskap, slöjd) på dagarna och hängde och hade det nice på kvällarna. Det var väldigt kul men också som sagt väldigt intensivt och ansträngande så det är skönt att vara hemma igen c:
 
Jag har inte så mycket planer för lovet men jag kommer nog mest måla, se på tv-serier och kanske träffa lite kompisar. Vanligtvis brukar jag och familjen alltid åka iväg på skidresa under sportlovet men det blev inte så i år. Väldigt trist tycker jag men det är i och för sig väldigt skönt att bara slappa hemma också.
 
När har ni sportlov och vad ska ni hitta på då?♥

Veronica Maggio på Hovet #2

Här kommer den andra delen av bilderna på den fantastiska Veronica från konserten på Hovet 1/2 ↓
 

Amerikanska pannkakor

Jag gjorde supergoda amerikanska pannkakor till lunch i helgen. Alltså på riktigt, prisa gudarna för dessa skapelser, det är så himla gott!
 
Här är receptet om ni är sugna på att äta dem↓
 
Till ca 15 st pannkakor
50 g smör
2 1/2 dl mjölk
2 ägg
3 dl mjöl
1 msk strösocker
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
 
1. Smält smör på svag värme i en kastrull. Häll sedan i mjölken och låt den bli fingervarm.
2. Knäck äggen och vispa ihop i en bunke. Häll i mjölken och vispa det jämnt.
3. Blanda mjölet med socker, bakpulver och salt i en annan bunke och rör om med tex en gaffel. Häll ner blandningen i bunken med smeten.
4. Rör om med något bra som typ en träslev. Smeten ska vara ganska klumpig och kladdig, så rör bara tills mjölet har blandats ner i smeten.
5. Häll i smör/olja/whatever i en stekpanna och börja steka pannkakorna när pannan blivit varm.
6. När det har bildats små bubblor på sidorna och mitt på pannkakan kan du vända på den och steka andra sidan.
7. Gör så stora pannkakor du vill. Jag brukar ha ca två pannkakor i pannan samtidigt, då blir de lagom mellanstora. 
8. Ät och njut! Jag rekomenderar att de äts med antingen banan, bär, nutella, sirap eller något annat sött och galet gott.
 
Vad gillar ni att äta till amerikanska pannkakor?♥

Veronica Maggio på Hovet #1

 
I början av februari, den 1:a för att vara exakt, var jag på Veronica Maggio konserten på Hovet tillsammans med några vänner. Det var första gången jag såg henne live och det var helt amazing! Hon är så himla begåvad och fantastiskt så det var helt underbart att se henne där på scenen. Lite sorgligt var det ju dock att vi hade sittplatser men det var ok ändå eftersom hon var så himla bra.
 
Självklart fotade jag det hela och ni kommer att få se bilderna i två delar↓
 

Ny bloggdesign

Jag gjorde en ny bloggdesign igår eftermiddag. Är ca tusen gånger mer nöjd med denna än den förra för den här är liksom luftig och enkel och så där behaglig. En aning tråkig kanske men whatever, you only live once so go crazy och ha en ljus bloggdesign, right?
 
Förresten, om ni skulle upptäcka att det är något knas eller buggar med den så vore det fint om ni kunde skriva det så att jag kan rätta till det, tack c:
 
Vad tycker ni om den nya designen?♥

Det är så vackert där, nästan som en tavla, nästan som en tavla över rätt och fel

Hejhej!
 
Den senaste tiden har jag mest varit hemma i mitt rum med en pensel i handen och frustration i blicken (därav inget bloggande). För jag är nämligen en missförstådd konstnär som håller på med mitt livs största verk. Det är konstverket som kommer att ta världen med storm och förundra många. Det som antingen kommer att hänga på museeum i flera hundra år framöver eller auktioneras ut för flera miljoner kronor efter min död. Jag kommer bli den nya Picasso efter det här genombrottet. Jag känner verkligen det på mig.

 
Eller nja, inte riktigt så kanske, men målat, det har jag gjort. Jag har suttit i flera timmar i sträck och jobbat på de där himla intagningsproverna som jag ska lämna in i slutet av mars. Jag är så väldigt nervös för om bildproverna går bra så kommer jag att komma in på bild och form linjen på de skolor jag vill gå på. Så det är ganska mycket som hänger på dessa bilder. Men det är väldigt kul! 
 
 
Jag ska göra tre bilder: en med tema frukost i blyerts, ett självporträtt i färg (akvarell tjoho) och en i valfri teknik där man ska tolka titeln "Myten om Ariadne". Än så länge har jag bara jobbat med självporträttet och det är inte ens klart än. Så jag är lite stressad, men jag har ju yttligare en månad på mig så det kommer nog gå bra c:
 
Ha en fin söndag!♥

Super duper

Jag var i stan med mamma igår och åt lunch och köpte dessa grejer på Weekday och Monki. Jag hade länge spanat på koftan på Weekday och sen när vi gick in där så hade jag världens tur för det var 50% på utvalda tröjor/koftor. Så jag köpte den för 200 kr istället för 400, himla nice alltså! 
 
Ha en fortsatt mysig söndag!♥

Tre bra saker

Hejhej!
 
Jag har upptäckt att jag är ganska usel på att blogga men det är ju så det kan gå när skolan stressar ihjäl en. Men aja, jag ska bli bättre på det här med bloggningen utan att klaga allt för mycket på prov, läxor, inlämningar, gymnesievals kluvenheter och ångesten inför nationella proven. Det låter väl bra?
 
Här får ni iaf en kort lista på tre grejer som är bra just nu trots alla jobbiga grejer i skolan:
 
1. You Me At Six nya album Cavalier Youth som släpptes för någon vecka sedan. Den är väl ungefär exakt det enda som spelas i mina lurar just nu. Favoritlåtarna är nog Room to breathe, Wild ones, Forgive and forget och Lived a lie. Jag ska förresten se You Me At Six om en månad och tre dagar, längtar så himla mycket!
 
2. Etsy shoppen Nasty Nasty. Den säljer så himla fab pins och tygmärken, jag vill ju bara ha allt allt allt.
 
3. Imorgon är det fredag och det betyder att det snart är helg, och alltså helg = det bästa med veckan. Jag har dock inte så mycket helgplaner men jag hade tänkt att se på serier, sova och eventuellt shoppa lite kläder.
 
Ha en fin kväll!♥