Veckan i instagram

Hejhej! Här kommer förra veckan med bilder från min instagram. Jag heter föresten RegnigVinter på instagram om ni skulle vilja följa mig där c:
 
- Emilie hade lovat mig en cupcake och till min stora förvåning fick jag faktiskt en dagen efter ^-^
- Halsdukspremiär
- Youtubern AmazingPhil var i Stockholm och hade ett meet-up. Jag fick ta en bild med oss tillsammans och så kramade han mig :D Det var helt otroligt och jag var både chockad och överlycklig efteråt
- Vantpremiär
 
- Jag köpte skorna på tisdagen men använde de inte utomhus förens på fredagen
- Zombiewalk med Anna och Daniella
- Frukost samtidigt som jag såg på The Big Bang Theory
- Mitt nyfärgade hår 
 
Idag är det måndag och jag hoppas att ni alla kommer att få en fantastisk vecka trots tråkigt väder och skolarbete!♥

Låga Dr Martens

Jag har velat ha sånna här Dr Martens hur länge som helst och i tisdags köpte jag de äntligen! Jag älskar de av hela mitt hjärta och jag blir helt lyrisk varje gång jag har på mig dem (vadå konstig?) Jag fick med ett par gula skosnören i lådan också så om jag vill kan jag byta färg på snörerna (◠‿◠)
 
Ha en fortsatt nice dag!♥

Orange och rosa hår

Jag har färgat håret i en blandning av orange och rosa. Jag har faktiskt aldrig haft orange tidigare så jag tänkte att det vore kul att testa något nytt c: Färgerna är alla av märket Directions och heter cerise (rosa), apricot (ljusorange) och mandarin (mörkorange). Jag är väldigt nöjd med resultatet och hur det orange åker ut till det rosa.
 
Vad tycker ni och har ni något förslag på hårfärg till nästa gång?♥

Stockholm Zombiewalk

Hejsan! Igår var jag, Daniella och Anna på Zombiewalk :D För er som inte har så bra koll på vad det är kan jag kortfattat säga att det är ca tusen pers/zombies som tillsammans går i två timmar genom centrala Stockholm. Detta är ett event som sker en gång om året och iår gick vi från parken mellan stockholm södra och medis till humlegården. Det var väldigt mycket folk fastän det skedde en månad senare än vanligt med superkallt och lite regnigt väder. Jag tycker att det var helt fantastiskt kul (trots kylan) och det var sjukt coola zombies som gick med i tåget c:
 

Konfirmationsläger på Vässarö

Jag glömde helt bort att berätta om mitt scoutkonfläger på min förra blogg så jag tänkte att jag kan göra det här istället :3
 
Jag var som sagt på konfläger i en hel månad (!) i somras på Vässarö. Lägret hette Retro (fyndigt, jag vet) och det hände så mycket där och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva lägret utan att det blir en jättelång text... De som inte var med kan helt enkelt inte förstå hur underbart, fantastiskt, otroligt, amazing, superroligt och bäst lägret var eftersom de inte själva upplevde det. Men bilden här ovan beskriver nog ändå väldigt bra vårat fina Retro. Det var en jättebra gemenskap mellan alla konfirmander och ledare som var där och vi hade grymt roligt exakt hela tiden. Vi pratade och filosoferade om livet, gjorde scoutgrejer, seglade, badade, ja alltså listan blir oändligt lång!
 
Den månaden jag var där var den bästa tiden i mitt liv och det går inte en dag utan att jag inte tänker på lägret och alla fantastiska människor som var där. Jag skulle göra vad som helst för att kunna uppleva allt igen och jag är väldigt ledsen över att jag inte kommer att kunna göra det. Men samtidigt är det ju lite det som är grejen också, att det ska vara så. Jag har bara fina minnen därifrån och istället för att gå runt och vara ledsen över att lägret tog slut så är jag istället glad över att jag fick vara med om det c:

Kyliga hösten

Nu är det ju galet kyligt ute och hösten är här på riktigt. Fastän det bara är september så har jag redan haft både halsduks- och vantpremiär. Jag hatar kylan och regnet men samtidigt är det alltid mysigt att sitta inomhus, dricka te och se ut på ovädret. Fast jag tycker ändå att det bästa med hösten inte är mysväder och röda löv utan det är modet som kylan bär med sig. Och föresten, den som ger mig byxorna i kollaget kommer jag förevigt älska.
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

Hej på er!

För er som inte vet vem jag är sen tidigare så kan jag säga att jag heter Ellen och jag går årskurs nio och bor i Stockholm. På fritiden gillar jag att fota, teckna, lyssna på musik (alternativ rock och Håkan Hellström är det som gäller), shoppa, läsa böcker och se på TV-serier (Dr who, Supernatural, Sherlock, Glee osv). Jag spelar även både trombon och elbas och så är jag väldigt aktiv inom scouterna. Jag har bloggat sen flera år tillbaka på en annan blogg men på grund av olika omständigheter kände jag att jag ville ha en nystart och startade därför denna blogg. 
 
På den här bloggen kommer jag att skriva mycket om mode/stil, foto, pyssel/teckningar, tips/självförtroende och om min vardag. Jag hoppas att ni kommer tycka om mig och min blogg och att vi snart ses igen ♥