Om klädstilar

Tack tack, kul att du gillar den c: 
Som de flesta nog har märkt vid det här laget så klär jag mig inte längre i fairy kei. Men jag har kvar alla mina kläder så jag skulle kunna göra det om jag skulle ha lust med det ;) Anledningen till att jag inte längre skuttar runt i tyllkjolar och pasteller är inte för att jag inte gillar klädstilen, jag tycker fortfarande att den är hur mysig som helst, utan det är bara det att jag inte längre känner att jag trivs i den och kan uttrycka mig genom den. Fairy kei är helt enkelt inte längre jag :)
 
När vi ändå pratar om kläder så kan jag passa på att säga en grej eftersom det är något som jag tänkt på länge: fina ni, klä er i de kläder ni vill. Sätt på er det ni trivs i och tycker om, och ha på er era kläder för er egen skull, inte för någon annans.
 
För mig så är mode en uttrycksform, ungefär som konst eller musik och jag avskyr därför när någon annan bestämmer vad jag ska ha på mig eftersom jag via mina kläder visar en del av mig själv. Det är så många personer som klär sig på ett speciellt sätt för någon annan människas skull och döljer sina sanna jag på grund av det. Att dölja en del av sig själv funkar ju inte, sånt mår många väldigt dåligt av. Så klä er i det ni vill och det som ni trivs i. Var starka, självständiga och låt ingen annan bestämma över hurvida ni ska ha knästrumpor eller nylontights på er! 
 
Hoppas du fick svar på din fråga även om jag spårade ur lite där i slutet♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback