Riots not diets

Jag kände att jag behövde sprida lite mer girlpower pepp i detta samhälle med alla sjuka skönhetsideal så därför broderade jag detta och satte fast på min ryggsäck ↓
 
 
Vi lever i en värld där size 0 är det enda som betyder något. Tjejer och killar strävar efter "perfekta kroppar" som inte existerar för att bli accepterade och ses som "snygga" av samhällets normer. Folk svälter sig själva för att platsa inom facket "vacker" och "smal", och detta till priset av att deras fysiska och mentala hälsa rasar.
 
För den här världen och det här samhället och dess skönhetsideal, det hjärntvättar oss. Det får oss att tro att vi inte räcker till om vi inte är det som samhället ser som perfekt. Det får oss att tro att vi inte är värda någonting och att vi inte är vackra om vi inte är size 0.
 
Men allt det där är bara hjärntvätt och lögner för vi räcker ju till och vi är vackra. Så jävla vackra. Precis som de smala, runda, korta och långa människor vi är. Så låt inte samhället förstöra oss med våra vackra hjärnor och fina kroppar. Vi är starka och vi ska krossa samhällets skönhetsnormer. Vi ska visa världen att fan vad vi är perfekta precis så som vi är.
 
Riots not diets, kom ihåg det!♥

Kommentarer
Daniella 🌙

Himla fin <3

2014-04-02 | 01:33:55
Bloggadress: http://daniellachanelle.se/
Lilla jag

Åh så fint inlägg. Blir nästan tårögd för det du skriver är så rätt <3

2014-04-03 | 08:20:41
Bloggadress: http://banbrytande.blogg.se

Kommentera inlägget här

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback