Det är så vackert där, nästan som en tavla, nästan som en tavla över rätt och fel

Hejhej!
 
Den senaste tiden har jag mest varit hemma i mitt rum med en pensel i handen och frustration i blicken (därav inget bloggande). För jag är nämligen en missförstådd konstnär som håller på med mitt livs största verk. Det är konstverket som kommer att ta världen med storm och förundra många. Det som antingen kommer att hänga på museeum i flera hundra år framöver eller auktioneras ut för flera miljoner kronor efter min död. Jag kommer bli den nya Picasso efter det här genombrottet. Jag känner verkligen det på mig.

 
Eller nja, inte riktigt så kanske, men målat, det har jag gjort. Jag har suttit i flera timmar i sträck och jobbat på de där himla intagningsproverna som jag ska lämna in i slutet av mars. Jag är så väldigt nervös för om bildproverna går bra så kommer jag att komma in på bild och form linjen på de skolor jag vill gå på. Så det är ganska mycket som hänger på dessa bilder. Men det är väldigt kul! 
 
 
Jag ska göra tre bilder: en med tema frukost i blyerts, ett självporträtt i färg (akvarell tjoho) och en i valfri teknik där man ska tolka titeln "Myten om Ariadne". Än så länge har jag bara jobbat med självporträttet och det är inte ens klart än. Så jag är lite stressad, men jag har ju yttligare en månad på mig så det kommer nog gå bra c:
 
Ha en fin söndag!♥

Kommentarer
Emma

Ser jättefint ut!! Lycka till!

2014-02-16 | 18:16:41
Bloggadress: http://tragiskt.blo.gg
Johanna

men åh vad fint du målar! <3

2014-02-16 | 18:32:41
Bloggadress: http://overklighet.blogspot.com
Lilla jag

Hoppas att du kommer in! c:

2014-02-16 | 20:25:50
Bloggadress: http://banbrytande.blogg.se
Daniella 🌙

ser jättefint ut!

2014-02-16 | 23:14:21
Bloggadress: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback