It's always darkest before the dawn

Wolves
Weekday / Monki / Creepers / Asos
 
Hej på er kära vänner! Dagen har varit sjukt seg för mig idag och jag har varit trött exakt 100% av tiden som jag varit vaken. Yay! Men men, jag får väl ta och gå och lägga mig tidigt ikväll så får vi se om jag är piggare imorgon.
 
Vad har ni gjort idag?♥

♀ Feminist fab ♀

Jag gjorde ett halsband och ett armband för någon dag sedan och som allt annat som jag pysslar ihop följer även dessa smycken med i temat feminism. Jag kanske använder orden feminism och fab för mycket, men alltså yolo ;D
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

Veckan i instagram

- Här var det galet kallt och en allmänt sorglig dag eftersom jag hade vinterjacka på mig.
- Jag gjorde ett halsband.
- En liten omelett (det var nog den första goda omelett jag någonsin gjort) med ost och tomat c:
- Skrev Håkan-citat i handen, "Du skriver ord som mord i handen".
 
- Google var superfint eftersom det var Doctor Who 50-års jubileum.
- Så här såg jag ut i lördags på gymnasiemässan. (Jag såg förresten en tjej med My Chemical Romance tröja där! Fast jag hann inte säga hur fin den var till henne för hon försvann och var sedan förevigt borta </3)
- Jag fikade med mamma och drack en supergod varm choklad.
- Eftersom jag orkade klippa ut varenda bokstav så tror jag att jag antingen har för mycket fritid eller så slösar jag bara bort det lilla jag har #djupafunderingar.
 
Och idag är det måndag igen. Men hörrni, vi måste se det från den ljusa sidan: om fyra dagar är det fredag och sedan helg!♥

Just think of the future

I natt satt jag uppe och klippte ut massa bokstäver som jag satte upp på min vägg. Citatet är en av mina favorittextrader från en Paramore låt som heter Future. Det är en sjukt fin låt, lyssna på den om ni vill höra något genialiskt.
 
Vi hörs!♥

Gymnasiemässan

catsMonki / Dr Martens / H&M / ASOS / Romwe
 
(Snälla kan någon ge mig kjolen? Den är ju helt fantastisk!)
 
Hej på er! Igår och idag var jag på gymnasiemässan och det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Innan mässan kollade jag upp lite skolor som jag sedan pratade med och nu har jag hittat tre olika skolor med några inriktningar som verkar väldigt bra. Senare i år och i början av nästa ska jag gå på öppna hus och sen så ska jag bestämma mig för vilken skola som jag helst vill gå på. Jag är sjukt spänd och förväntansfull och hoppas verkligen att det här med gymnasium blir bra.
 
Ha en fortsatt mysig kväll!♥

Whatever

Jag gjorde ett halsband för några dagar sedan och som ni vid det här laget borde förstått så älskar jag bokstavspärlor. All världens kärlek till dem!
 
Och sen på tal om ingenting, imorgon ska jag till gymnasiemässan med klassen. Hej hej gymnasievalsångest. Men aja, jag har i alla fall några skolor som jag funderar på att söka till så det ska nog gå bra. Men ni kan ju ändå önska mig lycka till för att minska min ångest, snälla?
 
Ni får ha en fortsatt fin dag så ska jag försöka komma på hur jag på bästa sätt kan fråga ut skolorna imorgon!♥

Tisdagslista

Dagens låt: Den här, för jag är arg (wow en länk till youtube istället för spotify, coolt hörrni)
 
Dagens smink: Eyeliner och mascara såklart!
 
Dagens frisyr: Den vanliga↓
 
Dagens klädsel: Stor svart kofta, svart/vit blommig blus, ett par alldeles förstora slitna jeans och glittriga strumpor.
 
Dagens roliga händelse: Victoria, fast i och för sig så är hon en människa men alltså jag skrattar ihjäl mig så fort jag är med henne. Idag berättade hon tex om hur hon hade smygfotat en av mina kompisar på tunnelbanan.
 
Dagens planer: Ja alltså nu har ju nästan hela dagen gått men kvällens planer blir att laga en enkel middag och sedan plugga plugga plugga.
 
Dagens saknad: Daniella, den plutten har varit sjuk ett tag nu så det känns som om jag inte sett henne på evigheter.
 
Dagens tråkigaste: Jag hade på mig min vinterjacka idag även fast jag hade lovat mig själv att inte använda den förens snön kom. Så därför gick jag alltså runt som en korv hela dagen, usch ge mig värme någon!
 
Dagens mat: Till lunch var det en flummig pasta med ost- och spenatfyllning och till middag får vi se vad det blir, antingen nån grönsaksröra eller pasta igen.
 
Dagens mående: Trött och arg på skolan.
 
Dagens tanke: Kan inte någon ta mig till ett ställe där solen aldrig går ner och ord som vinterjacka och halsduk inte existerar?
 
Dagens längtan: Först längtar jag efter lite konserter (Håkan och Bring me the horizon i december) och sen längtar jag också efter julafton.
 
Dagens smycke: Mitt silvriga fjäderörhänge, den är ju standard.
 
Dagens önskan: En resa till New York. Jag och familjen var ju där 2010 och jag vill dit igen nu nu nu.
 
Listan har jag tagit från Sandra

Veckan i instagram

- Solnedgången när jag var på väg hem från skolan en dag. Den går ju ner så himla tidigt nu, inte ok.
- Jag bor i mina sammetsleggings (och jag skojar inte ens, jag har på mig de nästan varje dag)
- Klotter på min arm som jag gjorde när jag inte kunde sova.
- Jag älskar min nya halsduk för den är ca tusen meter lång och helt fantastisk.
 
- Målade lite med mina nya penslar i mitt nya block. Jag blev dock inte så nöjd med reslutatet men penslarna var iaf superbra.
- Fin skog när jag joggade i lördags.
- Här frös jag ihjäl när jag hjälpte Emilie med hennes bildprojekt till skolan.
- Men om man bortsåg från kylan så var det fint väder och solnedången var vacker så det var ok ändå.
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

I was in the darkness, so darkness I became

Summertime sadness
Monki / Weekday / H&M / Asos / Topshop / Dr Martens

Äntligen helg

Åh herregud vad skönt det är med helg! Fast jag har dock inte haft och kommer inte att ha så mycket ledig tid nu i helgen eftersom jag har tusen läxor som väntar på mig. Men jag slipper i alla fall att gå till skolan och så kan jag ju plugga med en kopp te och bra musik, sånt gillas i svåra stunder ;)
 
Idag har jag som ni förstår pluggat men jag lyckades också med en joggingrunda i förmiddags. Det var ungefär en månad sen jag sprang så konditionen var inte alls på topp men det var fin natur och i lurarna spelades Fall out boy så det funkade ändå c:
 
 
Vad har ni gjort idag?♥

Mysiga kläder

Jag handlade lite grejer på Monki i helgen. Koftan är liksom lite för stor, sammets-leggingsen är det bästa som hänt mig och halsduken (ja, äntligen bestämde jag mig för en) är oändligt lång. Så fint alltihop tycker jag!
 
Ha en fortsatt bra torsdag♥

I need a little fabulous is that so wrong?

(Cred till den som vet vilken låt texten i rubriken kommer ifrån↑)
 
Alla bilder är hittade lite här och var på tumblr
 
Detta är lite av min klädinspiration just nu; blekt denim, katter, pasteller, högmidjade shorts och kjolar, hårbollar, vingad eyeliner, 80- och 90-talen, spets, glitter och feminist fab (såklart)♥

En fråga

Ja alltså, jag har ju skrivit på den här bloggen i lite mindre än två månader och har under denna tid fått en del läsare som kikar in här varje dag (och det är superkul att ni har hittat hit!) Jag tänkte därför att det vore bra att veta vad ni vill läsa mer om på bloggen. Det kan vara mer mode, om min vardag, outfits, foto, pyssel, musik, ja vad ni nu vill.
 
Kommentera era tankar och ha en fortsatt härlig dag!♥

Halsdukar

Scarves
Monki
 
Den halsduken jag använder sedan två år tillbaka är en svart tubhalsduk som jag har påtat själv. Nu har jag dock blivit lite trött på den eftersom den är lite för omysig och kommer bli tråkig när jag börjar använda min svarta tjockjacka i vinter. Så därför är jag nu på jakt efter en ny halsduk, men problemet är bara att jag inte vet vilken jag vill ha. Fast jag funderar starkt på någon av de här uppe från Monki. Jag gillar verkligen den grön-/svartrandiga och den med neon-mönster. Men åh jag tycker att det är så svårt att bestämma mig, får ju beslutsångest </3
 
Aja, ni får ha en fortsatt trevlig söndag medan jag tänker ut vilken halsduk som blir bäst♥

Ny bloggdesign

Jag har under de senaste dagarna jobbat på en ny bloggdesign och idag blev den klar. Jag är dock lite kluven till den, är osäker på om jag gillar den eller inte... Aja, jag kommer i alla fall att testa att ha den ett tag så får vi se hur det blir senare c:
 
Vad tycker ni om den nya designen?♥

Regnbågstårta

I torsdags på scouterna överraskade min fina vänner mig med världens finaste tårta som Sandra bakat!
 
Jag blev så himla rörd över att hon hade stått och bakat den och färgat vartenda tårtlager i olika färger. Den var så himla fabulös och på riktigt den vackraste tårta jag någonsin ätit. Och inte nog med att den var fantastisk att titta på, den smakade galet gott också.
 
Alltså åh jag kan fortfarande inte förstå att Sandra bakade den till mig, hon är så himla underbar!♥

Lite mer presenter

Jag har fått lite fler födelsedagspresenter :)
 
Igår gav Emilie mig glasburken (med kakor i) som det sitter världens finaste lapp på samt de två små bilderna. Skivorna (Fall out boy, All time low och Håkan Hellström) är från familjen och jag fick de idag eftersom de var försenade med posten. Jag blev jätteglad för alltihop eftersom glasburken är så himla fabulous och jag hade önskat mig skivorna.
 
Ha en fin eftermiddag och kväll!♥

It’s just a reflection of a reflection

Autumn
Monki / Fjällräven / Dr martens
 
Ok den där kappan är bland det finaste jag sett. Den är dock en tunn höst-/vårkappa och jag har redan en sån + en jeansjacka som jag använder under de årstiderna. Men åh jag vill verkligen ha den här blå från Monki, den är så perfekt så vi får se om jag kanske köper den ändå (fast troligtvis inte)
 
Ha en fortsatt fin dag!♥

Mina presenter

Jag hade en väldigt bra födelsedag igår och jag vill passa på att tacka för alla gratulationer och även visa vad jag fick för paket :3 Det som är på första bilden fick jag från familjen och det på den andra bilden fick jag från mina kompisar c: Jag är superglad för alla presenter och jag fick väldigt mycket av det jag önskade mig + lite till. Och förresten, om ni vill se en kort video på vad min Tardis som är en burk kan göra så kan ni klicka här (den är supercool)
 
Ha en härlig kväll!♥

15 år

Idag är det min födelsedag så nu är jag alltså 15 år! Imorse när jag kom till skolan välkomnade mina kompisar mig med presenter och kramar vilket gjorde att det inte kändes lika sorgligt att höstlovet tagit slut ^-^ Jag fick även massa presenter från min familj imorse och ni kommer att få se bilder på allt jag fick imorgon. Och just nu är Anna här och om ett tag ska vi äta middag (lasagne såklart) och tårta :D
 
Ha en fin kväll!♥

Pillarbox red

Igår färgade jag som sagt håret och så här blev resultatet ↓
 
 
Jag är riktigt nöjd! Senaste gången som jag hade rött hår var för två år sedan så det känns kul att ha det igen. Och till er som undrar så är färgen av märket Directions och heter Pillarbox red c:
 
Vad tycks?♥

I don't want the world to see me, 'cause I don't think that they'd understand

Oh wow how cool

Klicka på bilden för att se var kläderna är ifrån

Det är den tredje november idag och även fast jag tycker att november är en höstmånad så tror jag ändå att snön kommer att komma snart. Och det är aningen sorgligt för jag vill inte ha kyla utan jag vill fortsätta att gå runt bland alla färgglada löv och inte behöva ha mössa på mig. När snön och vintern är kommen fryser man ihjäl om man har fina kläder på sig (strumpbyxor+kyla=hemskt) och den där tjocka vinterjackan är alltid ivägen och alldelles för varm när man står på bussen i rusningstrafiken. Allt blir bara tusen gånger jobbigare med snön som är vacker att titta på men inte är bra till något mer.
 
Men jag ska inte klaga på framtiden, imorgon fyller jag ju 15 år. Fast samtidigt börjar skolan igen och det ser jag inte alls fram emot. Så jag är därför lite kluven inför morgondagen, presenter är kul men skolan är inte kul någonstans.
 
Aja, ni får ha en fortsatt fin dag!♥

Lite nya grejer

Här är lite av det jag köpt under de två senaste dagarna. Strumpbyxorna och ringarna är från Lindex, eyelinern är från Bluefox och den röda hårfärgen är från Shock. Hur färgen blev i håret får ni se imorgon, spännande eller hur? ;)
 
Ha en fortsatt fin kväll!♥

Halloween del 2

Igår hade jag och några av mina lovely vänner filmkväll hemma hos mig. Det var Halloweentema och alla var mycket tjusigt klädda.
 
Så här död såg jag ut.
 
Tintin var Mario, Daniella cheerleader, Emilie hade uppskuren mun och Sissi var en Minion.
 
Valet av filmer följde dock inte temat för vi såg på Sherlock och The big bang theory men det var supernice ändå. Självklart så åt vi massa goda grejer samtidigt som vi såg på filmerna. Men jag kände dock att jag prioriterade att äta upp chipsen, kakorna och bakelserna istället för att ta kort på dem så därför finns det inga mer bilder.
 
Hur firade ni Halloween?♥

Nya glasögon

Jag hämtade mina nya glasögon igår så jag ser numera ut såhär ↓
 
Jag är faktiskt riktigt nöjd med bågarna och tycker att de är väldigt fina. Det känns dock lite ovant att ha dessa eftersom de ser lite annorlunda ut än mina förra. De här är nämligen lite runda och i plast och mina förra var fyrkantiga i metall. Men jag tycker faktiskt redan mycket bättre om mina nya och jag tror att åren framöver kommer bli bra med dessa på näsan c:
 
Ha en fin kväll!♥